Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πρόσκληση της Ανέντακτης Κίνησης Εργαζομένων για συγκέντρωση έξω από το εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού των ελεγκτών.


Ανέντακτη
Κινηση
Εργαζομένων
Α.Κ.Ε.
Στις Δ.Ο.Υ. Νομών Αχαΐας – Ηλείας - Κεφαλληνίας- Ζακύνθου.
                                                                       
                                                                        Προς:
1.      Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. των νομών Αχαϊας – Ηλείας- Κεφαλληνίας και Ζακύνθου.
2.      Τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου
3.      Τον Γραμματέα του συλλόγου
4.      Όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου
5.      Όλους τους συναδέλφους
          Συνάδελφοι,
με το με αριθμ. πρωτ. 24/10-02-2012 έγγραφο της Γεν. Γραμματείας Φορολογικών Θεμάτων γίνεται ανάρτηση του πίνακα μορίων και ανακοινώνεται η 18η Φεβρουαρίου 2012 ως ημερομηνία διαγωνισμού για τους υποψηφίους ελεγκτές βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης των εσόδων του κράτους για την περιφέρεια Αττικής.
          Ο σύλλογος εργαζομένων στις  Δ.Ο.Υ. των νομών Αττικής και Κυκλάδων υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του 25ου συνεδρίου του κλάδου σε συνεδρίαση του στις 08 Φεβρουαρίου 2012 μεταξύ άλλων δράσεων, για το συγκεκριμένο θέμα, αποφάσισε να καλέσει το σύνολο των συναδέλφων την ημέρα του διαγωνισμού, να συγκεντρωθούν έξω από τα εξεταστικά κέντρα, για να υλοποιήσουν την απόφαση του συνεδρίου μας.
          Συνεκτιμώντας τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, τις επαπειλούμενες δυσμενείς εξελίξεις για τους εργαζόμενους (απολύσεις κατόπιν δήθεν αξιολόγησης, κλείσιμο υπηρεσιών , ιδιωτικοποίηση της δουλειάς μας  κ.λ.π), την αγωνία και αβεβαιότητα, που επικρατεί στις τάξεις των συναδέλφων, εκτιμούμε ότι οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες δράσεων - γιατί η συγκεκριμένη εξέλιξη αφορά όλους τους συναδέλφους – οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες δράσεων για την διασφάλιση της ενότητας και συνέχειας του κλάδου, για το δικαίωμα στην εργασία που έχουμε κατακτήσει όχι με πελατειακές σχέσεις και συνεντεύξεις, αλλά με αξιοκρατικές διαδικασίες (Γραπτοί διαγωνισμοί ΑΣΕΠ).
          Συνάδελφοι, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να στερήσει αυτό που με κόπο, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια κατακτήσαμε, το ψωμί της οικογένειάς μας, το μέλλον των παιδιών μας.
          Επειδή, ο χρόνος μέχρι το διαγωνισμό είναι εξαιρετικά σύντομος και δεν είναι δυνατόν να συγκληθεί Δ.Σ. του συλλόγου, καλούμε όλα τα μέλη του Δ.Σ. να συμφωνήσουν και να μεταβούμε  την Παρασκευή 17/02/2012 στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούμε με το Δ.Σ. του συλλόγου Αττικής και Κυκλάδων για συντονισμό δράσεων και την 18η Φεβρουαρίου 2012 να συμμετέχουμε στην συγκέντρωση (με πανό που να δηλώνει την παρουσία μας και την αντίθεσή μας στην διάσπαση του κλάδου) έξω από τα εξεταστικά κέντρα. Επίσης προτείνουμε την επικοινωνία με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας  για ανάληψη παρόμοιων ενεργειών.

                                                                                                    Για την Α.Κ.Ε.
                                                                                                 Καββαθάς Τρύφωνας
   
        
                                                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου