Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων των εφοριακών με τον Υπουργό Οικονομικών.

        
         Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες η συνάντηση των  εκπροσώπων των εφοριακών με τον Υπουργό Οικονομικών. Τα αποτελέσματα ήταν αυτά που περιμέναμε, δυστυχώς.
         Ο Υπουργός Οικονομικών δεν δεσμεύτηκε για ικανοποίηση των αιτημάτων της Ομοσπονδίας  αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες μας αλλά και δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο, απείλησε τους εκπροσώπους μας πως θα κινηθεί νομικά ώστε η απεργία να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.
         Να σημειώσουμε εμείς εδώ πως παράνομη και καταχρηστική είναι η διακυβέρνηση της χώρας στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
         Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα, απείλησε πως θα κινηθεί και εναντίον των απεργών, αναφορικά στα διαφυγόντα έσοδα του κράτους!!!
         Στη συζήτηση επίσης επισημάνθηκε, σε μια καταφανή προσπάθεια εκφοβισμού μας, πως θα διενεργηθεί έλεγχος του πόθεν έσχες των εφοριακών υπαλλήλων. Ευπρόσδεκτος σημειώνουμε εμείς αλλά θα πρέπει μάλλον να ξεκινήσει από τους ίδιους τους πολιτικούς ο έλεγχος αυτός.
         Κατόπιν όλων αυτών διαμηνύουμε πως οι εφοριακοί πλέον δεν υποκύπτουμε σε πιέσεις και απειλές από όπου και αν προέρχονται και πως τέτοιες συμπεριφορές μας χαλυβδώνουν ακόμη περισσότερο. 
         Η απεργία δεν αναστέλλεται αλλά αντίθετα, μπαίνουν οι βάσεις για δυναμικότερες κινητοποιήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου