Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων: Αντιπροσωπεύουμε αυτούς που είναι στα γκισέ των εφοριών και δεν μίλησαν ποτέ.



Παραθέτουμε αυτούσια την βασική ομιλία του εκπροσώπου της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων, στο 25ο συνέδριο της ΠΟΕ ΔΟΥ.
 
Αγαπητοί συνάδελφοι είμαι ο Ρένος ο Κανδηλογιαννάκης από τους ανεξάρτητους εφοριακούς του συλλόγου Ανατολικής Κρήτης και αντιπροσωπεύω τη Συνεργασία των Ανεξάρτητων Σχημάτων που αποτελείται από τους: Ανεξάρτητους Εφοριακούς Υπαλλήλους Ανατολικής Κρήτης, Ενιαίο Μέτωπο Εφοριακών Καβάλας-Δράμας, Αντι-Δράστε Ανεξάρτητοι Εφοριακοί Κέρκυρας, Ανεξάρτητοι Εφοριακοί Δωδεκανήσου, Ανεξάρτητοι Ιωαννίνων, Ανέντακτη Κίνηση Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Αχαϊας-Ζακύνθου-Κεφαλληνίας-Ηλείας. Όλοι οι συνάδελφοι που κατεβήκαμε ως αμιγώς ανεξάρτητοι στις κατά τόπους εκλογές, μας ένωσε μία κοινή ανησυχία. Ανησυχία για το μέλλον του κλάδου. Ανησυχία για το μέλλον μας.

Πεποίθηση ότι τα απανωτά χαστούκια που δεχτήκαμε την τελευταία διετία δείχνουν ότι ΠΟΛΛΑ πρέπει να αλλάξουν.
Εκπροσωπούμε αυτούς του συναδέλφους που δε μίλησαν ποτε.
Εκπροσωπούμε αυτους που σήμερα στο γκισέ δεινοπαθούν και ιδρώνουν ενώ εμείς δε μπορούμε να συμφωνήσουμε για τα πέντε ή τα δέκα λεπτά ομιλίας.
Είμαστε ενάντια στον κομματικόστον ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ συνδικαλισμό. Είμαστε οι πρώτοι που ειλικρινά  έκαναν πράξη τη συμπόρευση και τη συνεργασία, με σκοπό την επανάκτηση της αξιοπρέπειάς μας.
Ἐχουμε αποφασίσει να κατεβάσουμε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, μακρυά από κομματικές υποδείξεις. Οι θέσεις μας οι οποίες σαφώς και έχουν ένα κοινό τόπο με τις θέσεις όλων των συνέδρων, θα ακουστούν και από τις επιμέρους ομιλίες των ανεξάρτητων υποψηφίων που αποτελούν τη συνεργασία μας.
Τέλος να σας ευχαριστήσω για το χρόνο σας και να σας ζητήσω: στηρίξτε ανεξάρτητες κινήσεις σαν όχημα αλλαγής και  σκεφτείτε άλλη μια φορά το μήνυμα των συναδέλφων στις εκλογές.


ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗ.
ΑΛΛΙΩΣ,  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ.

Σημ: Στις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όσα ειπώθηκαν στο συνέδριο, για όσα δεν ειπώθηκαν, για το τι αποφασίσθηκε, για τα παρασκήνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου