Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, μετά την πλήρη εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.


Συνάδελφοι, σας παραθέτουμε για ενημέρωσή σας τον παρακάτω πίνακα στον οποίο εμφανίζονται, ενδεικτικά,  οι αμοιβές των κρατικών υπαλλήλων, όπως αυτές θα διαμορφωθούν με την πλήρη εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου την 01/12/2013.
Πέραν των ανωτέρω:
Επίδομα για 1 παιδί:     50 ευρώ μικτά
Επίδομα για 2 παιδιά:   70 ευρώ μικτά
Επίδομα για 3 παιδιά:  120 ευρώ μικτά
Επίδομα θέσεως προϊσταμένου Τμήματος: 250 ευρώ μικτά
Επίδομα θέσεως προϊσταμένου Διεύθυνσης: 400 ευρώ μικτά.

Σημειώνουμε ότι για την σύνταξη του ανωτέρω πίνακα έγινε χρήση της ιστοσελίδας kiovlad.dyfio.com, την οποία έχει δημιουργήσει συνάδελφος καθηγητής πληροφορικής. Ενδέχεται να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις από τις αμοιβές που θα καταβληθούν εν τέλει.

Επίσης για τη σύνταξη του πίνακα έγινε δεκτή η παραδοχή ότι οι αιτήσεις προαγωγών θα ικανοποιούνται στο ακέραιο,  κάτι που δεν θα ισχύσει αφού υπάρχει ποσόστωση και στον επόμενο βαθμό προάγεται μόνο ένα μέρος του συνόλου των υπαλλήλων.

Τέλος, πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι η κυβερνητική σκληρότητα και απανθρωπιά δεν έχει εξαντληθεί ακόμη, επιπλέον περικοπές είναι ενδεχόμενες.

Ευχαριστούμε τις συνδικαλιστικές  μας ηγεσίες,  ΠΟΕ-ΔΟΥ και  ΑΔΕΔΥ, για τις ηρωικές μάχες που έδωσαν. Τα αποτελέσματά τους δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Οι μισθοί μας πλέον βρίσκονται χαμηλότερα από τους αντίστοιχους στον ιδιωτικό τομέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου