Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Επιστολή της κίνησης Αντι-Δράστε αναφορικά στο πολυνομοσχέδιο, προς τους βουλευτές Μακρυπίδη, Κασσάρα και Γκερέκου.


Η παρακάτω επιστολή απεστάλλη στις 18/10/2011 προς τους βουλευτές-εφοριακούς  κ.κ. Μακρυπίδη και Κασσάρα. Τροποποιημένη, λόγω της μη ιδιότητας του εφοριακού, απεστάλλη και στην κυρία Γκερέκου.


Κύριε Μακρυπίδη/κύριε Κασσάρα
Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν πρέπει να σας αποκαλέσουμε αξιότιμο. Ελπίζουμε πως η στάση που θα κρατήσετε στην επόμενη ψηφοφορία, η οποία είναι μία ακόμη ψηφοφορία για να «σωθεί η χώρα», 5η ή 6η κατά σειρά αν δεν κάνουμε λάθος, θα κρίνει αν σας πρέπει η προσφώνηση αυτή.
Σας καλούμε λοιπόν, ως συν-άδελφοι,  που θέλουμε να θεωρούμε πως είμαστε, να καταψηφίσετε το εκτρωματικό αυτό νομοσχέδιο το οποίο αποτελεί ταφόπλακα για τον ελληνικό λαό. Να το καταψηφίσετε με αφορμή, όχι αιτία, το ενιαίο μισθολόγιο το οποίο θα οδηγήσει στην εξαθλίωση 15.000 περίπου συναδέλφους σας υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών.
Μην κάνετε λοιπόν αυτά που δεν θα θέλατε να κάνουν σε εσάς.
Μην μας ξεχάσετε και τώρα, όπως μας έχετε ξεχάσει τα δύο τελευταία χρόνια που τα ΜΜΕ στο σύνολό τους μας λοιδορούν (κατ΄ εντολή ποιού άραγε;).
Τιμήστε την ψήφο του ελληνικού λαού στον οποίο υποσχεθήκατε «αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό», «διαφύλαξη του εισοδήματος των μισθωτών» και άλλα τέτοια πολλά. Εκτός και αν επιβεβαιώνετε και εσείς με τις πράξεις σας πως τις υποσχέσεις αυτές δώσατε με σκοπό την κλοπή της ψήφου μας και την καταστροφή μας.

Σας καλούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας:

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Δεν θέλουμε να μας σώσετε ξανά σκοτώνοντάς μας.

Ανεξάρτητοι Εφοριακοί Κέρκυρας
http://anti--draste.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά όπως πράττουν μέχρι τώρα οι βουλευτές μας αντέδρασαν σθεναρά, είπαν το ΟΧΙ. Άξιος ο μισθός τους. Ντροπή τους. Ούτε καν μια απάντηση δεν έχουμε λάβει από τους βολευτές μας, έστω μια δικαιολογία, ότι μας σώζουν, ότι θα πάρουμε το μισθό μας, τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή