Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και ‘’ΛΑΓΟΣ’’ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ!


ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ;
Σύμφωνα με έγγραφο Γενικού Διευθυντή (το οποίο κυκλοφόρησε μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του υπουργείου), προτείνεται η συμμετοχή όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων στους ''Διαγωνισμούς'' για τους Ελεγκτές Βεβαίωσης και Είσπραξης.
 Όπως είναι σαφές το υπουργείο:
1. Σχεδιάζει την πλήρη διάλυση του κλάδου, καθώς δεν είναι τυχαία, ούτε η ιδιότητα του συντάκτη, ούτε οι αποδέκτες του εγγράφου.
2. Το έγγραφο παίζει το ρόλο του ''λαγού'', που στην προκειμένη περίπτωση, ετοιμάζει το έδαφος για εξελίξεις που ουσιαστικά σηματοδοτούν το τέλος του κλάδου.
3. Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της προηγούμενης συνδικαλιστικής μας ηγεσίας, η οποία ισχυριζόταν ότιέχει ''επιτύχει'' τη μη συμμετοχή άλλων Δημοσίων Υπαλλήλων σε αντικείμενα του κλάδου των εφοριακών.
4. Η εξέλιξη αυτή είναι ένα ακόμα βήμα, για τη συμμετοχή και ιδιωτών στο νέο σώμα, κάτι που αποτελεί και το βασικό τους στόχο.
5. Σχεδιάζει και εφαρμόζει τα πιο σκληρά μέτρα για το χώρο των εφοριακών, τα οποία δεν αντιμετωπίζονται με εφησυχασμούς και αυταπάτες
Είναι ανάγκη, Ομοσπονδία και Σύλλογοι να συντονίσουν τη δράση τους, τόσο για το συγκεκριμένο θέμα, όσο και για τα υπόλοιπα, γιατί στην καθολική επίθεση που δεχόμαστε (Συλλήψεις, ΕΔΕ κλπ) υπάρχει ανάγκη για καθολική απάντηση, μέσα από δυναμικούς και ενωτικούς αγώνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου