Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Δελτίο τύπου της ΔΑΣ Εφοριακών

Δημοκρατική                                                                                           Δ.Α.Σ
Αγωνιστική                                                                                   ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
Συσπείρωση


                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Στις 18/02/2012, οι δυνάμεις της ΔΑΣ τα μέλη και τα στελέχη της, μαζί με μεγάλη μερίδα συναδέλφων, πρωτοστάτησαν στη συγκέντρωση, έξω από το χώρο διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων, για τους ελεγκτές βεβαίωσης και είσπραξης, για να πετύχουν τη ματαίωσή τους, συγκρουόμενοι με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που κλήθηκαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών να "προστατέψουν" τις εξετάσεις.
    Και ενώ αυτά συνέβησαν, η υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών "ανακάλυψε" τη συμμετοχή στις εξετάσεις, μέλους της ΔΑΣ και εκλεγμένου στο Δ.Σ. του συλλόγου Αττικής και Κυκλάδων, την ώρα που αυτός ήταν αντιμέτωπος με τα ΜΑΤ, τον "βαθμολόγησε" και ανήρτησε το όνομά του στον πίνακα επιτυχόντων του διαγωνισμού στις 23/02/2012, με Α.Π. 30/22-02-2012.
    Επειδή τέτοιου είδους ενέργειες, άδολες ή μη, αγγίζουν τα όρια της προβοκάτσιας, της σπίλωσης, της στοχευμένης επίθεσης και της συκοφάντησης της παράταξης της ΔΑΣ, προβήκαμε σε άμεση παράσταση και διαμαρτυρία στο Υπουργείο Οικονομικών της ίδια μέρα 23/02/2012, όπου και μας δηλώθηκε από την υπηρεσιακή ηγεσία ότι πρόκειται περί λάθους και ότι θα προβούν σε άμεση αποκατάσταση της πραγματικότητας.
    Με το από 24/02/2012 νεότερο έγγραφό της, που αναρτήθηκε στη ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών και κοινοποιήθηκε στα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου, η διοίκηση "διόρθωσε" το λάθος με το ανάλογο αιτιολογικό.
    Παρ' όλα αυτά, επειδή "τέτοια λάθη και ενέργειες" τέτοιες ώρες, δημιουργούν κλίμα αμφισβήτησης και συκοφάντησης, καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση και επιφυλακή.
    
    Δηλώνουμε ότι θα αντιπαλέψουμε δυναμικά όλους αυτούς τους διαγωνισμούς και τα σώματα ελεγκτών, που στοχεύουν σε φορομπηχτικούς μηχανισμούς αποτελεσματικής υλοποίησης όλων των αντιλαϊκών μέτρων φορολόγησης και χαρατσώματος των εργαζόμενων και λαϊκών στρωμάτων.


                                                                                Φλεβάρης 2012





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου