Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Φωτοπουλαίοι το πάρτι σας τελείωσε....

Ο συνάδελφος Κωστής Σπυρίδωνος μας απέστειλε το παρακάτω κείμενο το οποίο και δημοσιεύουμε.
Σ' αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε και θα συνεχίσουμε να ζούμε, κάποιοι κύριοι οι οποίοι κατά σύμπτωση είναι και οι ευνομούμενο ι του κομματικού παρασιτικού κράτους της αναξιοκρατίας, συνεχίζουν να αμείβονται με τρεις και τέσσερις χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Σωστά μαντέψατε.... είναι οι εργαζόμενοι των ΔΕΚΟ εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Αυτοί οι κύριοι, που στη πλειοψηφία τους όλοι γνωρίζουμε πως προσλήφθηκαν, συνεχίζουν και απολαμβάνουν τους καρπούς της συναλλαγής και ψηφοθηρίας.

Δεν θα είχα, πιστέψτε με, κανένα πρόβλημα σαν Έλλην πολίτης αν ισχύσει ο νόμος της μετενέργειας καθώς και οι εφαρμοστικοί νόμοι στη περίπτωση αυτή. Πρόκειται για επιχειρήσεις ιδιωτικού δικαίου και θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος της αγοράς, ήτοι το συμφέρον των μετόχων. Μετόχων που συμπεριλαμβανόμαστε όλοι μας, μιας και το Δημόσιο κατέχει μεγάλο , ακόμα, ποσοστό. Το κόστος αυτών των επιχειρήσεων μετακυλίεται στους πολίτες της χώρας αυτής.

Οι Διοικήσεις των ΔΕΚΟ αυτών, οι οποίοι ελέγχονται ακόμα από το ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να πράξουν το καθήκον τους και να εφαρμόσουν το νόμο. Πρέπει να γίνει σημαία η συγκεκριμένη κάθαρση. Μιας και θα αποτελέσει οδηγό στην απαλλαγή από τη σήψη που μας οδήγησε εδώ.

Φωτοπουλαίοι το πάρτι σας τελείωσε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου