Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Θα μας τρελάνουν



Εάν τύχετε  να παρακολουθήσετε και εσείς τη νέα πολιτική διαφήμιση θα συγχυστείτε ακόμη περισσότερο από ό,τι έως τώρα.

Εμείς τουλάχιστον μείναμε έκπληκτοι όταν την παρακολουθήσαμε έως το τέλος της.

Ξεκινάει η διαφήμιση με ένα προβληματισμένο  μικρομεσαίο επιχειρηματία  που διαπιστώνει την πτώση στην αγορά λόγω κρίσης.
Στη συνέχεια με ένα νέο που είναι σε απόγνωση και δεν ξέρει αν θα  παραμείνει   στην Ελλάδα ή θα φύγει στο εξωτερικό.
Κατόπιν εμφανίζει μια εκπαιδευτικό που παραμιλά αναφερόμενη στις περικοπές του μισθού της αλλά και στη λοιδορία που έχει υποστεί ο κλάδος  ως αργόσχολος.
Στο τέλος κλείνει η διαφήμιση με την προτροπή να αγωνιστούμε για τα παιδιά μας και να κάνουμε υπομονή μια τριετία για Ελλάδα χωρίς μνημόνιο.

Και ποιος τα λέει τελικά αυτά? Μα ποιος άλλος, το νέο αντιμνημονιακό κόμμα, το κόμμα  του Παπανδρέου και του Βενιζέλου. Έπρεπε να τα δούμε και να τα ακούσουμε και αυτά.

Άκουσον  άκουσον,   αυτοί που μας κατάντησαν έτσι (μαζί φυσικά με άλλους συνεργούς) έχουν το θράσος να μιλάνε,  τόσο μα τόσο κυνικά,  στο σπίτι του πνιγμένου για σχοινί.

Προσπαθούν με το ζόρι να μας πείσουν ότι όσα ζούμε είναι φυσιολογικά, είναι νομοτέλεια.

Μάλλον κάποια αρρωστημένα μυαλά επικοινωνιολόγων και ψυχολόγων που πιστεύουν πως ξέρουν τη δουλειά  τους θα τους έχουν συμβουλέψει ότι ο κόσμος θέλει το μαστίγιό  του γιατί έτσι τον έμαθαν.

Το μόνο που απομένει να πούμε είναι  ο Θεός να δώσει μυαλό στους Έλληνες γιατί στις επόμενες 4 μέρες πολλά θα ακούσουμε.

Είναι όμως καιρός να σκεφτούμε την μετά την 6η  Μαΐου εποχή και την ευθύνη που φέρουμε απέναντι στα παιδιά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου