Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις!!


      
Της Κίνησης Αντι-Δράστε.
Αυτή η απερίγραπτη, ανήκουστη δήλωση ανήκει στον Κο Χρυσοχοίδη, σημερινό Υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε, με κυνικό τρόπο, ότι δεν διάβασε το μνημόνιο πριν το ψηφίσει, γιατί όπως είπε, είχε άλλες υποχρεώσεις και άλλα καθήκοντα. Έπρεπε να αντιμετωπίσει προβλήματα της καθημερινότητας…(!)
Τι εγκληματική ανευθυνότητα και ανεπάρκεια!!!
            Αυτός ο «πολιτικός» έχει το θράσος να κάνει μια τέτοια δήλωση και να μην παραιτείται, ζητώντας ταπεινά συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για την ανικανότητά του, το λιγότερο, αφού με την υπογραφή του αυτή συνέβαλλε στην υποδούλωση των Ελλήνων και στην οικονομική εξαθλίωσή τους. Αντιθέτως εξακολουθεί και παραμένει στη θέση του στην διορισμένη κυβέρνηση Παπαδήμου και στο άμεσο μέλλον θα διεκδικήσει μάλιστα την αρχηγία του κόμματός του και την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις επερχόμενες εκλογές!
Σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός!!!
             Απλώς αυτός είχε το θράσος να το ομολογήσει (το ίδιο και η έτερη της συγκυβέρνησης Λούκα Κατσέλη, η οποία δήλωσε ότι το διάβασε σε 2-3 ώρες!!!)  προσβλέποντας άραγε σε τι,  σε αποποίηση ευθυνών,  σε άφεση αμαρτιών;;;
            Σε τέτοιου είδους πολιτικούς εμπιστευτήκαμε τη ζωή μας! Σε πολιτικούς που με τον πιο ανεύθυνο και εγκληματικό τρόπο, στην πιο δύσκολη στιγμή,  δέσμευσαν την πατρίδα μας για πολλά χρόνια και οδήγησαν έναν ολόκληρο λαό στην ανεργία, στη φτώχεια και στην οικονομική εξαθλίωση;;;.
            Από τέτοιους πολιτικούς περιμένουμε τη «σωτηρία» μας;; Από πολιτικούς που δεν αφιερώνουν χρόνο για να διαβάσουν τον νόμο, τον οποίο καλούνται να ψηφίσουν;;; Με κλειστά μάτια;;; Με αυτό τον τρόπο νομοθετούν
           
            Μήπως άραγε οι πολιτικού αυτοί, όντως μας αξίζουν όπως πολλοί υποστηρίζουν;

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και νοοτροπία;
Να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το κοινό καλό, το κοινό συμφέρον;

Σίγουρα αυτό θα μας οδηγήσει σε καλύτερες επιλογές, σε καλύτερους πολιτικούς, που θα μπορούν υπεύθυνα και με σοβαρότητα να ηγηθούν και να οδηγήσουν τη χώρα μας σε δρόμους άλλους, που μας πρέπουν, ελεύθερους!!
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου