Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Συμφωνώ με τον Παπανδρέου.

 
Ναι, συμφωνώ με τον Παπανδρέου. 
Ανεξαρτήτως κινήτρων, επιδιώξεων και μηχανορραφιών του, συμφωνώ με την πρότασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Μόνο με αυτό θα μπορούσε ο ελληνικός λαός να εκφρασθεί, σύμφωνα με το Σύνταγμά μας, για το αν θέλει την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ ή όχι. Και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχθώ την άποψη του «συνταγματολόγου» Ευάγγελου Βενιζέλου πως ο λαός δεν μπορεί με δημοψήφισμα να επιλέξει την παραμονή ή όχι στο ευρώ,  με το σκεπτικό ότι αυτό αποτελεί κατάκτηση ετών!!!!!!! Μα με δημοψήφισμα αποφάσισε ο λαός το πολίτευμα, δεν μπορεί τώρα να αποφασίσει για ένα θέμα μικρότερης σημασίας; Και τότε πως μπορεί να επιλέξει; Μας καλεί σε επανάσταση; 
Θα ψήφιζα δραχμή αντί ευρώ, θα ψήφιζα ανεξαρτησία αντί υποτέλεια, θα ψήφιζα ένα ηρωικό, ξαφνικό θάνατο (αφού μας απειλούν ότι είναι θάνατος) αντί έναν αργό, βασανιστικό και εξευτελιστικό στον οποίο με υποβάλλουν χωρίς να με ρωτήσουν. Έτσι, θα είχα τουλάχιστον την ελπίδα ότι θα αναστηθώ ξανά μετά από δύο τρία χρόνια ή το ελάχιστο, θα έλεγα ΟΧΙ.
Οπότε ναι,  συμφωνώ με τον Παπανδρέου.
Κέφης Χρήστος/Αντι-Δράστε
Σημ. Το παραπάνω κείμενο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη και όχι απαραίτητα τις απόψεις όλων των συμμετεχόντων στην κίνηση Αντι-Δράστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου